Bogurtlencicegi 11 ay 16 günlük bi kızım var devam sütüne yaşında mı başlamalıyım şimdi versem sıkıntı olur mu ?
TurkerNoyan Bogurtlencicegi verebilirsiniz. Alacağınız mamanın arkasında yazar ölçek bilgisi ama sanrıım hepsi aynı. Ben günde bir bazen iki veriyorum. Gece uzun uykudan evvel ve bazen de sabaha karşı. 4 veya 5 ölçek. Ama genelde 4
Bogurtlencicegi seymaaras sütüm çok yok meme reddi oldu tek meme gittik ek gıda mama gidiyordum mamayı da bugünlerde içmiyor pek kilosu normal diyor hemşire
seymaaras Bogurtlencicegi Anladım. Başlayabilirsiniz bence şimdi. Ben oğlum 10 aylık iken bir süre kullanmıştım
Bogurtlencicegi seymaaras malum sebeplerden doktora gidemiyoruz nasıl vermem gerekiyor günde kaç defa mesala
seymaaras Bogurtlencicegi Vallahi ben günde iki biberon veriyordum. Gerçi benim oğlum asla kabul etmedi. İçine cici bebe falan karıştırıp veriyordum.
Bogurtlencicegi seymaaras geceleri irmik muz bisküvi muhallebi yapıyorum sürekli aynı şeyi vermek de istemiyorum bir de süt ile deneyeyim inşallah içer ya
seymaaras Bogurtlencicegi İnşallah. Bazı bebekler anne sütüne alıştığı için kabul etmiyor. 2 marka denedim ikisini de içmedi. Dediğim gibi içine cicibebe falan karıştırıp kaşıkla yedirdim. Başka çare kalmayınca🙄