Eymensmomm Perii21 antrikotla pirzolayı mühürledim sosladım kızartıcam pilav yaptım yanına şakşuka, köz patlıcan salatası havuç kereviz tarator brokoli salatası Haydari 😚 kahvaltı bile yapmadan sabahtan beri 😔
Balyanaklikiz Eymensmomm Brokoli salatasını nasıl yapıyorsunuz hiç yapmadım daha önce eşime aldırttım bugün tarif eder misiniz rica etsem😌
Perii21 Eternity ohh ohh afiyetle yiyin menünüzde bayağı kalabalıkmis rabbim her daim bereket versin🤲🏻☺️
Erencinarinannesi Perii21 aynen öyle 1.5 yaşında yaramaz bir oğluş var yetişmiyor hiç Bi şey iyi yıllar size dr afiyet olsun
Balyanaklikiz bir_pasa_annesi Ohh daha ne olsun miss yeter afiyet olsun. Bende tavuk but yaptım mercimek çorbası salata turşu yeter. Pilav yapmadım bugün. Yemeğimiz artar yarına da pilavla desteklerim. Temizlik yapcam yarın çünkü 😅
Mervee1 Balyanaklikiz haşladım havuç da haşladım ikisini karıştırıp zeytin yağı sarımsak limon tuz çok hafif ve sağlıklı oluyor balık menülerinin yanına da çok yakışıyor günlerde kısır patates salatası gibi şeylerin yanında da tercih ediliyor