SevdaGg Dogum yapalı 2 ay oldu ve saçlarım yumak yumak dökülmeye bsşladıı var m durdurabilen bi bakım bişeyl önüne gecen 🙈
minnosanne1 SevdaGg canım benimde 3 aylıkken dökülmüştü. Yeni keşfettim arkadaşımdan Allah razı olsun bana hair şampuan önerdi yanında da kollejen aldım dokulmem azaldı. Alttan takviye yapmalısın yani kollejende almalısın. Saçlarım dolgunlasti parladı çok memnun kaldım stokta bitmişti tekrar koymuslar. Tamamen de bitkisel. 🤗. https://www.dabfi.com.tr/PDK275686
Ebrareylulll SevdaGg her taramada ve elimi saçıma atınca avuç avuç dökülüyor duşta dökülen saçi söylemiyorum bile bebeğim 6 aylık 3 aylıkken dökülmeye başladı saçlarım hiçbir çözüm bulamadım kafamda saç kalmadı
BaraninAnnesi SevdaGg bende çok üzülüyorum aynı durum bendede var. Emziren annelerde oluyormus vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş. Doktorunuz varsa danışın size vitamin yazsın.
Ebrareylulll SevdaGg benim saçlarımda çok uzun uzun saçı çok severim saçımda kırıklarım şuan kıyıp kestirmedim bile ama şimdi başıma gelen haksızlık 😭😭