SuPerisiiii Kızlar merhaba, doğum sonrası kasılmalar yaşayan var mı aranızda? Ben 1 ay olacak doğum yapalı hala çok ciddi sancılarım oluyor. Doktor da normal bunlar dedi. Ama etrafımda kimsede olmamış bu sancılar ya. Var mı aranızda yaşayan bu durumu?
esmaynyl SuPerisiiii benim de oluyordu kasılmalarım evet bana da normal demişti doktorum rahim kendini toparladığı için olabiliyormuş böyle agrılar 40 ım çıkınca geçmişti çok şükür
eymenkerem SuPerisiiii rahim kendi toparlıyor ondan kasiliyor hatta bana dogum yaptığım jlkgun katılmayı artırsın hemen tiparlaskn diye ekstra serum takmışlardievet baya agri yapio ama uzun sürmedi birkaç güne gecti benimki
Sonsuzmutluluk SuPerisiiii korkmayın normal bir durummuş rahim kendini topladığı için oluyormuş benimde oluyodu 1.5 aylık bebeğin geçti
yildiz7 SuPerisiiii normal doğum yaptıysanız olabilir 40inizdan sonra düzelir merak etmeyin 😊geçmiş olsun
SuPerisiiii eymenkerem bana da bi hap verdiler kürtaj ilacıymış onu içtikten sonra bir çocuk daha doğuruyorum sandım 😬