kahvekokusuu defne_erva ben bugün gittim saglik ocağına oğlum 5ay 16 günlük sirf kilosuna bakmak icin gittim en son 1 ay önce tartilmisti ama cocuk sanki zayiflamis gibi geldi bana 1 ayda 300 gram almış hemsire normal dedi zaten oglum simdiye kadar en fazla 750gram almıştı
Prens0205 defne_erva ilk 3 ay 1 kiloya yakın alması bekleniyor 4. Aydan sonra azalıyor 400 gram 800 gr arası sanırım ama bebekten bebeğe değişiyor tabi bu durum
defne_erva Benim ki tam 7 kilo kızlar bana cook zayıf geliyor bu ayda öyle kilo artışı olmayınca acaba dedim ek gıdaya mı başlasam mama veriyorum cünkü
otose_san defne_erva ilk 3 ay kilo alımı fazlayken, 4. aydan itibaren hareketlendiği için kilo alımı azalmaya başlar diye biliyorum
Esdoel defne_erva kızımın aksine 4 aya kadar azdı alımı 4 ayından sonra 12 aya kadar çok kilo almıştı ama oğlumun 4 aydan sonra yavaslamisti oda erken hareketlendigi için
Aysukk defne_erva bende bunu sürekli soruyordum 4-6 gb dediler bizimki 8 aylık oldu hala 1 er kilo alarak devam ediyor sırt bel ağrılarım başladı cocuk karpuz gb😬