oglusumbal Arkadaşlar vajinal kaşıntı için sirke kullandınız mı ya da evde başka tedavi yardım edin hamilelikte bakteri vardı ama şu an doktora gidemiyorum evde ne yapabilirim
Yeapp oglusumbal sirke sürmeyin kesinlikle geçti diyenler olacaktır ama geçmiyor maalesef, fitil var gebeyken doktor vermişti eczacıya sorun söyler o, bi de travazol krem kaşıntıyı gideriyor hemen geçmiş olsun
Mstfcnr oglusumbal bende kekik suyunu duymuştum kekigi kaynatıp soğuduktan sonra yıkabilirsiniz denemedim ama duydum belki faydası olur
Merila oglusumbal elma sirkesi iyi geliyor. Denemiştim gebelikte. Bir bardak suya bir kaşık ev yapımı elma sirkesi koyup içebilirsiniz.
Mom14 oglusumbal al mutlaka keser hemen suyla sürekli yıka temiz tut bide vucut şampuanıyla fazla yıkama sürttürme yıkarken bezi
oglusumbal Mom14 Tamam canım çok sağol bı yan etkisi felan olmaz değilmi travazol kardeşimde kullanıyordu annem pişik için felan
oglusumbal Yeapp Gebeyken toz şeklinde bi ilaç içmiştim canım ama eczaneye sorarım fitil varsa onu da alırım travazol da alacam yarın inşallah