Ikram2148 1 aylık bebeğim var dr fitil verdi hiç uyumuyor ve ateşleniyor diye yanlız bebeğim fitili atıyor ve çok ağlıyor nasil yapacam dayanamıyorum aglamasina
Deletedmom9 Ikram2148 Öncelikle bebeğiniz neden ateşleniyor? Fitil yerine ateş düşürücü şurup vermeniz daha iyi olur.
Fitifiti Ikram2148 Ateşinin sebebi ne? Enfeksiyon mu var?Sadece ateş düşsün diye henüz 1 aylık bebeğe fitil mi verdi? 🤦🏻♀️
NaimeYilmaz Ikram2148 Yazıyor olmalı önce okumanızı öneririm yanlış hatırlamıyorsam 1 dk kadar elinizi çekmemeniz gerekiyor. Yarım veriyorsunuz değil mi?
Lorin11 Ikram2148 öncelikle sakin ol güzel anne fitili al bi iki dk soğuk suda beklet sonra fitil kabından çıkar bebişi yan çevir eşinde yardım etsin fitili poposuna koy beş dk parmağınla basılı tut çıkmasın çıkmaz artık zaten hemen eriyor
Tugbadrsn Ikram2148 Öncelikle çok geçmiş olsun peki nedem ateşi var test falan yapmadı mı dr fitil için çok erken ya snaki paranox ben kullanıyorım 1 yaşında olduğu için bütün atıyorum ama sizin dhaa çok ufak yarısını mı verşn dedi doktor ne dedi tam olsrwk
Ikram2148 Tugbadrsn yarım ver dedi ve çok gerekmedikce verme dedi,bugün çok ağladı hiç durmadı bende vereyim rahat uyusun dedim ama yok iki kez denedim attı vermedim bir daha
Tugbadrsn Ikram2148 Doğrı soylemiş doktorunuz çok gerkemedikçe vermeyşn mesela takıyorsunuz ya fitili iyice dibe doprı ittirşn biraz bekleyin o kayar gider zaten niye atıyor ki acaba🤔🤔🤔