Izelttk 50günlük bebeğim var. Her altını değiştirdiğimde heycan basıyo, yeşil kakayla alerjisi başlayan anneler var mı?
Hsrt54 Izelttk anne sütümü aliyo yoksa formül mama mı? Mama ise olabilirmiş. Anne sütü ise üşütmüş olabilir mi acaba?
2020minikkus Izelttk mukus var mı ona diikkat edin bizimde öyledi diyete girdim deniyoruz alerjimi diye
Gaaak Izelttk bizim ilk alerji belirtimiz yeşil kakaydı. Sonra mukus ve daha sonra da nokta şeklinde kan eklendi. Alerji tanısı konulduğunda 3 aylıktı oğlum. Ama yeşil kaka her zaman alerji belirtisi olmayabiliyor da. Eklenen belirtileri çok iyi gözlemleyin. Alerji konusunda şüpheleriniz artarsa mutlaka çocuk alerji doktoruna danışın
Izelttk Hsrt54 Hsrt54 Anne sütü alıyo sadece.. bazen normale dönüyo 3gün sonra yeşil yine. Alerji mi diye test yaptırdık sonuçlar negatif ama doğruluğu az testlerin deneme yanılmayla kendim deniyorum
Hsrt54 Izelttk üşütünce yeşil olur derler ama bilemedim cnm ya. Ayaklarini sıcak tut özellimle birde karnıcok kucukken bizdede olmustu doktor usutmus demisti.
Boncukoglumm Sizin yediğiniz bişeylerden olabilir benim bebeğiminde yeşil oluyor doktora fotoğraf göstermiştim tatlı yeme demişti ama galiba tatlıyla alakası yok uzun bi süre yememiştim tatlı ıspanak yedim yediğim gün yeşil oldu kakası şimdi ıspanak yemiyorum bayadır hiç yeşil kaka olmadı
Izelttk Boncukoglumm Hsrt54 üşütüyodur belki ev sıcak ama ayakları bazen soğuk oluyo çorap olmasına rağmen, bebeklerin elleri ayakları soğuk olur diye hiç iki kat giydirmedim. Bi öyle deneyim teşekkürler
Izelttk Gaaak kusma var ekstra. Malesef yenidoğan döneminde bütün her şeyin belirtisi birbirine çok benziyo. Reflüyü okuyorum çoğu belirti aynı, üşütmeyi okuyorum aynı ve aklıma gelmeyen bi çok rahatsızlık:) allah başka dert vermesin böyle geçici şeyler olsun yeter ki. Annelik iç güdüsüyle bulcaz inşallah ne olduğunu
Aalya Gaaak hangi test ile tanı konuldu acaba. Benım de suohelerım var da gaita negatif cıktı ama 1haftadır diyete ragmen yuzunde hala kızarıklıklar cıkıyor sıvılce gibi kırmızı nokta. Sonra yok oluyor. Mukus hep vardı. Bir Haftadır kan gelmeye basladı nokta seklinde. Mukus un gecmesi baya zaman alırmıs ama. Süt ürünleri ve yumurta kestim. Baska da mı alerjisi var sıcaktan mı cıkıyor bu sivilce gibi seyler anlamadm :(
Swtlna Küçükken bizim de yeşil kaka mukuslu kaka çok oldu, testler yapıldı negatif çıktı, şükür de alerjisi yokmuş 2 yaşında şimdi. Tek başına yeşil kaka alerji belirtisi değilmiş, doktorumuzda hep öyle söyledi testler bile biraz benim ısrarımla yapılmıştı
Gaaak Izelttk Ben alerji tanısını koydurana kadar 3 farklı doktora gittim düşünün. Doktorlar bile emin olamıyorlar. Özellikle çocuk doktorları alerji konusunda çok bilgili değiller. 1.5 aylıkken şüphelenmeye başlamıştım ama kilo alımı güzel diye hiç bir doktor ihtimal vermedi. En son kakalı bezlerini kulak temizleme çubuğuyla kurcalayarak o nokta şeklindeki kanı buldum ve bingo süt alerjisi 😞 Bir de dediğiniz doğru bir çok belirtinin ucu açık nereye çeksen oraya gidiyor. Ancak siz gerçekten şüphelendiğiniz an direkt çocuk alerji doktoruna başvurun ve eklenen belirtiler çok çok iyi takip edin.