Yel2145 Merhaba arkadaşlar kızım 7 aylık oldu daha adet olamadım yaşayanınız var mı yaklaşık 1 haftadır ağrım var olacak gibi koronadan dolayı hastaneye gidemiyorum emZirdiğim için olduğunu söylüyorlar sizce normal mi
tardis Yel2145 aynen 5 ay oldu benim de. Emzirdiğimiz için olmuyormuş. 3-5 gündür ağrı sızı var hafif bir de kahverengi leke geldi yakındır diye düşünüyorum. Tabi 1 seneye kadar sürmesi normalmiş.
Aselinannesii6 Yel2145 bende 9 ayı geçti olmadım bazen leke şeklinde geliyo peçeteye ama devamı yok 🤷🏻♀️
yaseminligunler Benımde 7 ay olucak bende olmadım henüzz maydanoz sapı suyu yada soğan suyu adet söktürürcü olarak iciliyordu emzirmeye bi zararı olurmu diye icemiyorum da
EsraMirayy Yel2145 canım benimde ara ara akıntı gibi kanamam oluyo adet gibi değil bende 3 ay oldu doğum yapalı endişelenmene gerek yok normalmiş yani.🙄
ipekkizimbenim Yel2145 Benim kızım da 6 aylık olacak. Ben de olmadım. Doktorum emzirdigim sürece normal olduğunu söyledi. 2 yılı bile bulabiliyormuş.
hunilimomm Yel2145 ben 8 ay sonra oldum her ay agrilarim oluyordu ama 8 ay boyunca hiç olmamıştım Doğumdan sonrA 1 yıl normal kabul ediliyor ☺️
Esra4477 Yel2145 canin bebegim 13 aylik halla adet olmadim emzirmedigim halde doktor hormonlar zamanla oturur dedi stres yaoma olursun cok rahatsiz olursan doktoruna soyle adet sokturucu veriyor oluyrsun