Turna Oğlum 13 aylık ⅔ günden beri uykuya dalarken çok fazla ayaklarını kolunu kaldırıp sağa sola vuruyor ve bi süre sonra ancak uykuya geçiyor acaba bi sıkıntısı mı var sebebi nedir?
Alinduru Turna yorgunluk olabilir mi? Kuzenimde duymuştum bunu doktor yorgunluktan uyuyamıyor olabilir demişti
Hsrt54 Turna 7 aylik benimkide çırpinarak uyuyo 🙄 gecede ayaklarini falan kaldirim duruyo niye bende çözemedim 🙄
Asell2608 Turna benimkide 4 aylık ama uzun süredir var hatta uyuduktan sonra uykudaykende çırpınıyo ellerini kollarını kafasını sıçratıyo bianda hatta korkuyorum ben acaba bi rahatsızlık belirtisimi diye bigün videoya çekip doktora sorucam
Turna Ececem bizimki çırpınmadan daha çok ayaklarını kaldırıp kaldırıp karnıma vuruyor ayağımda sallıyorum sonra uykuya dalıyor
SenaaTuna Benim kızımda 5 aylık olacak elleri ayakları hiç durmuyor.o yüzden uykuya zor geçiş yapıyor 🤦🏻♀️
Hsrt54 Asell2608 ay çok iyi fikir niye düşünemedim ben bunu bende bi atayim yarın doktorumuza. Çok sagolun ❤❤
Asell2608 Hsrt54 doktorun cevabını burda benimle de paylaşırsan çok sevinirim çok merak ediyorum inşallah normal birşeydir
Hsrt54 Asell2608 tabiki paylaşirım gece çekip sabah ilk işim atmak olacak doktora. Cevap gelince sizlede paylasirim 🤗
Cennet-Kokulum Turna benim oğlumda aynı 4 5 aylıkken yapmaya başladı hala devam ediyor korkmayın bişeyi yoktur kendilerince oyun yapıyorlar uykuya direnmeye çalışıyorlar💖