yaseburak29 Emziremediğim için kızımla aramda bağ oluşturaöadığımı düşünüyorum. Çok kafaya takıyorum. Var mı bu durumu yaşayan?
Nigra yaseburak29 ben de sizi gibi düşünüp meme reddi yaşadığım dönemde gözümdeki yaş dinmeden sürekli ağlıyordum. Şuan da çok emdiği söylenemez. Ama çocuk psikiyatristi arkadaşım dedi ki o zaman hiç emmeyen tüm çocuklar anneye bağlanamazdı böyle bişey yok. Koşulsuz sevgi önemli olan. Biberon veriyorsan da kucağına al beslerken dedi. Gönlüm daha rahat ama ara ara hala ben de üZülüyorum. 2 aylığız bizde
Altunayin_annesi yaseburak29 ben de kucukken bu duruma o kadar cok uzuluyordum ki..ama gercekten ogle bi sey yok bebek annesini sevgisini hissediyor☺ 6.5 aylik beni gorunce gozlerinin ici parliyor bi tek benim kucagimda sakinleshiyor toplasam 10 kere emmemistir beni
Minikpasam00 Bende öyle ilk zamanlar lohusa depresyonuna en büyük sebebimdi belki. Meme reddi. Su an 4bucuk aylığız beni tanıdıgi için herkesin içinde bile bana bakıp gülüyor aramızda bağ olduğunu düşünüyorum zamanla atlatiliyor