Deletedmom14 8 aylık bebeğime parmak kukla yapmak istiyorum, el oyunlarını çok seviyor. Var mı bana fikir verecek olan ,neyle yapılır. Resim atan olursa ekstra memnun olurum 😁😁
OgretmenimKukla Deletedmom14 Doktor eldiveninin üst kısmına mukavvadan çocuk resmi vaya hayvan resmi zürafa da güzel oluyor yapıp bacak kısmını yapmayın eldivenin elinizin ust kısım bölümüne yapıştırın. Eldivende işaret ve baş parmağınız yaptığınız şeylerin bacakları olacak. Diğer parmaklarınızı arkaya gizleyin.Yürütdükçe çok güzel oluyor anlatabildim mi bilmiyorum ama 😂😂
Aley_ Deletedmom14 şönil en son attığım video linkindeki şey, örümcek yapıyoruz yazılmış ya altına onun adı. Onunla bir çok etkinlik yapabilirsiniz, çok severek uğraşıyor ve oynuyorlar. İnstgrm kullanıyorsanız #kukla yazarak aratın bir çok fikir çıkar karşınıza.
Deletedmom14 Aley_ şönil miymis bunların adı 😁😁 bende simli olanları var .sevgililer gününde kalp zinciri yaomaknixin almıştım 🤭🤭
Aley_ Deletedmom14 evet adı şönil☺️YouTubeden şönille parmak kuklası diye aratırsanız da çok güzel şeyler çıkıyor hem basit hemde simli olması dikkatini çeker.
Annesininpamuguzeynepelif Deletedmom14 ben kartondan yapıyorum kuzum, arkasını önünü bantlıyorum, sağlam oluyor..