mariecurie20 Kızlar hangi süpürgeyi kullanıyorsunuz. Saçlarım çok dökülüyor ve artık yetişemiyorum. Hangi marka iyi memnun musunuz robotlardan?
YasemiNYagmur1 mariecurie20 canım ben Xiaomi vacuum kullanıyorum. Çoook memnunum 1 seneden fazla olacak. Benim de saçım çok dökülür. Tertemiz yapıyor
mirayyy20-20 YasemiNYagmur1 canım merhaba haritalandirma yapılıyor mu ve sadece mutfağı süpürtmek istesek oluyor mu mesela
mirayyy20-20 mariecurie20 ben de surda durayım bir yakinimla bugün konuştum vacuum mop prodan çok memnunmus saçları alıyor dedi
S_x_w mariecurie20 xiaomi viomi v2 pro kullanacağım inşallah🙄🙄 inşallah diyorum çünkü 2 aydır harıtalama yaptıramadım..meğer sorun evdeki tlflarımızın Android olmasıymış🥴🥴 iosle eşleşiyor çünkü.. Size tavsiyem bunu da araştırın🤦♀️🤦♀️
Deletedmom5284 S_x_w bende onu kullanıyorum ama sorun yaşamadım canım telefonum Xiaomi, iphone telefonundan deneyen arkadaşımda baya sorun yaşamıştı, cihazdan cihaza değişiyor sanırım teknolojik cihaz sonuçta beşeri 😊
Arasannesi mariecurie20 açıkçası cm olarak bılmıyorum ama banyomun girişinde küçük dıyemeyecegım bir mermer eşik var.kapıyı açık bıraktıgımda orayı atlıyor hep
Elisss4016 Roborock s5 max kullanıyorum çok memnunum.Eğer durumunuz el verirse s6 alın derim o da çok güzel çok çok iyi