Minikprenses Merhaba hanımlar bugün hepatit b aşışı olduk oldugundan beri 1 saat uyudu cok huzursuz uyumuyo irkiliyo iç çekiyo uyuyakalıyo yorgunluktan 5 dk sonra irkilerek uyanıyo sürekli aşı vurulan bacagını çekiyo çok korkmus nasıl sakinleştirebilirim benim gibi olan varmı ? Çok üzülüyorum tükendim bende uykusuzluktan yorgunluktan 😰😰
Cenkerinannesi Minikprenses kucağında tutsan tenine temas etse kokunu surekli alsa yni sakinslesmezmi acaba.bizde bugun olduk bisi olmadi sukur ama gecen hafta hastanede kan aldiklarinin gecesinde sizin bahsettignz gibi olmustu uyanikken bile korkar durumdaydi
Annesininvebabasininaskimira Minikprenses bugün bizde asimizi olduk şükür sıkıntı yaşamadık. Kucağına al bol bol konuş bi saatliğine de olsa yanına uzan beraber uyuyun
Minikprenses Cenkerinannesi malesef dalıp dalıp korkarak uyanıyo sabah 8 den gece sabaha karsı 6 bucukta uyudu o da daldı artık yorgunluktan normaldede zor dalan bi bebek o yüzden sakinleşmedi ne yapsak 😢😢
Minikprenses Annesininvebabasininaskimira keske uyusa canım kucagımdan ayırmadım kolay kolay yinede sakinleşmiyo pek uykusuzlukta huysuzlastırdı 😰 suan iyi hamdolsun
Minikprenses [bilinmeyen] gaz vs tuvalet derdini halletti uyuyakalıyo sıcrayarak uyanıyo 5 dk sonra ası yapılan bacagını cekiyo sürekli