Busetemel Kızlar bebeğiniz uyusun diye hangi yöntemleri kullanıyorsunuz bizde en çok beyaz gürültüyle süpürge sesi işe yarıyor 😂
mom1236 Busetemel telefondan piş piş sesi açıyorum 8-9 saat aralıksız söylüyor. Yoksa hemen uyanıyor 🤦
Gunay901 Yatagina birakip ayetel kursi ve ya beyaz gurultu dinletiyorum) bazen memede uyuyo bazen de uyumayinca yataginda kendi kendine sesler cikarip elleriyle oynayip ya da elini emerek uyuyo)
TanemAkay Busetemel valla pek çok yöntemimiz var emerken pışpış + süpürge seviyordu onu bıraktı şimdi eee eee ye geçti emerek uyumadıysa kanguruda gezme kolda gezme omuzda zıplama. dolunay olmasın da 🙏
Esraumay0934 TanemAkay benim kizim 5 ay 16 gunluk ayni bnde o sekilde yatirmaya calisiyorum en az 2 saat uyutmakla geciriyorum
bitanem123 Busetemel uykusu geldiğinde ağlamaya başlıyor ya sallıyorum sallanarak istemesse hopluyoruz 😂
Gunay901 Busetemel o zaman demekki qazi var belini sivazliyorum kusuyo bazen ya da geğiriyor..O zaman rahatliyo ve uyuyo)
Ayazmom Busetemel hiç sallamadım uykusu gelince kendi uyumak istediği zaman uyuttum uykusu gerçekten geldiği için ve sallanmayı bilmediği için sorun yaşamadık 🤗