YasemiNYagmur1 Yasemen61 doktor bize 2 krem verdi ama size faydası olur mu bilemiyorum ki her ilacı herkes kullanabilir mi
Evrenn Yasemen61 endişelenmeyin, bebeğimde de vardı, birkaç noktaya atmıştı dr. 2 krem verdi , karıştırıp sürdük 3,4 güne gecirdi.
Akgul Yasemen61 canım vlla yazın oldu bebeğimde doktorun verdiği bütün kremleri sudocrem herşeyi denedim geçmedi sonra insegramda takip ettim bı sayfada denk geldim arkı krem var ya tüp olan ama onu tavsiye etmiş denedim en son çare iki gün sonra hiç bir şey kalmadı hala olsa yaparım kalmaz dene istersen
YasemiNYagmur1 Yasemen61 yaygınlığı geçti krem sürmeden çok ağlıyordu elletmiyordu şimdi o kadar ağlamıyor hafifledi ama daha tam geçmedi. Sağlık ocağına gittim orda yazdılar eğer yakınsa sizde bi gösterin
Yasemen61 Evrenn ilk işim yarın doktora gitmek olacak teşekkür ediyorum hangi ilaçlara verdi ve nedeni nedir ki mantarın
Evrenn Yasemen61 bebeğin poposu ıslak yada nemliyken altını bağlamak başlıca sebepleri, örneğin banyo sonrası iyi kurulanması gerekli. Acıdan ziyade kaşıntı olur.
YasemiNYagmur1 Yasemen61 önce popo kısmında vardı sonra her yeri sardı özel bölgesinin üzerine kadar. Ama şimdi geçti popo kısmının kenarlarında kaldı. Doktor bana bezden kaynaklanıyor olabilir değiştir dedi. Az kaldı bezi bitsin de başka marka denicem.