eylulnisa_20 Bu yürüteçe doktorlar zararlı diyor ama hemen hemen hepimiz yürüteçe binen nesiliz ? Bundan dolayı büyüyünce rahatsız olan var mı merak ediyordum 🤔 beni annem oturtmuş şuan bı sorunum yok çok şükür 1 yaşında yürümüşüm
Mom061 eylulnisa_20 Ben çok gerekli bulmuyordum, birgün annem alıp gelmişti, asla bindirmem demiyordum. Günde 15-20 dk koyuyordum yürüteçe, hiç koymadığım günde oluyordu. 10.5 aylıkken yürüdü.
Asyayse eylulnisa_20 benim doktorum onerdi yürütecek kullabmamizi ben almamıştım o onerince aldim cok memnunum isimi anca öyle yaoiym
Mom356 eylulnisa_20 kızım 1 yaşında ve ayakta bile durmuyo bende dün doktora götürdüm doktor dediki yürüteç mi koydun diye evet dedim kızdı çocuklar yurutecte parmak ucu ile yürüdükleri için ayak tabanına basamiyo dedi keşke koymasaydım yürüteç çok pismanim😪
1anne1yavru eylulnisa_20 erkek çocukları için pek önermiyor doktorlar ben kızımı koydum iyi oluyor oyalanıyor çocuk öbür türlü hepten kucak istiyor
[silindi] Bende kullanıyorum ama bence biraz bebegın gelisimine baglı annelerimiz hangimizi koymamışki yürüteçe ben daha yürüyemeyen problem yaşayan birini görmedim.dr ların her dediginede bakmamak lazım bence
eylulnisa_20 [silindi] kesinlikle 👍🏻 sonuçta hepimiz yürüteç ile büyüdük bebekten bebeğe diye değişir diye düşünüyorum, komşumuz oğlunu hiç koymadı çocuk 13 aylık ve hala yürümüyor 🤷 yürüteçe koysaydi derdik yürütecten yürümüyor
[silindi] eylulnisa_20 kesinlikle oyle ben daha parmak ucunda yuruyen yada yuruyemeyen bir bebek gormedim sahsen sadece gelisim faktörü farklıdır
Eniz1907 Yürütrç biraz annelere nefes aldırmak evin iiini rahatça görmek gibi geliyor bana vaktiniz varsa ellerinden tutarak yada adım arkadaşıyla gezdirerek yürütelim kasları kullanmıyormuş bebek tekerlerden güç alıyor
eylulnisa_20 Eniz1907 tabi o kadar gezdirmek için vaktim oluyor zaren yalnız olduğum için evde sürekli vaktim ona harcıyorum ☺️ yürüteçi biraz nefes almak için istiyorum sanırım
eylulnisa_20 Mom356 zaten sürekli durmamasi gerekiyordu günde 10-15 dakika sanırım siz çok tutmussunuz 🤗
eylulnisa_20 1anne1yavru evet ben sürekli evde yalnızım ve sürekli kızım kucagimda arada koysam çok iyi gelecek peşimde dolanır ☺️
Koalina eylulnisa_20 Kızımıda bildiriyorum uzun süredir büyük kolaylık yani wc ye giderken çamaşır asarken balkon yıkarken yanında olamadığım zamanlarda aklım kalmıyor