Leylamoms Kızlar 4 aylık bebeklerinize günlük kaç cc sut veriyorsunuz? Ya da sağım yaptığınızda günlük kaç cc süt çıkmalı?
Yeapp Leylamoms canım 3 aylık olduğunda 100 cc içiyordu, 4 aylık bebeğim 120 cc içiyor 2 saatte bir. Yani 4 aylık bebekler 3 saatte bir 180 cc içmesi gerekiyormuş
eylulnisa_20 Ben hep emziriyorum eğer doymadigini hissedersem 60 cc yetiyor bazen onu bile istemiyor her bebeğin farklı siz bebeginize göre bakicaksiniz
Leylamoms eylulnisa_20 mama olarak sormuyorum aslında günlük sağım yaptığınızda sut ne kadar çıkıyor bunu öğrenmek istedim
gvnkbr Leylamoms herkesin bünyesi ne yediği içtiği yaradığı farklı benim ilk zamanlarda 100cc çıkardı ama ağzım hiç boş durmadı hep şerbetli tatlı ve bol su 4aya doğruda öyleydi ama terbiye olmaya başlamıştı emdiginde iniyodu sutlerim
Leylamoms gvnkbr meme reddi var normalde 800-900 cc çıkardı sütüm bugün 500 cc çıktı azaldı gibi geldi belki de yediklerim ile alakalı bilemiyorum
Leylamoms omerrmoms valla ekstra birsey yapmıyorum da o da azalıyor iste bebeğim emerken fazlaydı azalmaya başladı gibi geliyor
Leylamoms Yeapp kuzum aslinda ben yanlış sormusum soruyu. Ben günlük sağım yapıldığında çıkması gereken sut miktarını sormak istedim her neyse artık 😊