Annesi23 Hanımlar bebeğim 7, 5 aylık yürümeye çok hevesli elinden tutunca gayet güzel yürüyo bende bu sebeple yürüteç aldım arada oyalansın diye fakat kullanamıyor öylece oturuyo içinde sizin bebekleriniz ne kadar sürede öğrendi kullanmayı ?
esmerayes Annesi23 bendd ogluma oyle heveslenip almistim simdi 9 aylik anca yuruyo onunla ve farkettimki boyu kisa geliyomus 1 tik assa indirince yuruttu
Mom14 Annesi23 benim kızımda tam basamıyodu bende indirdim bi tık bükülü duruyo aynı dediğin gibi geri geri gidiyoruz biz 😂
Abektas Annesi23 5,5 aylık kullanmaya başladı. 1 haftada usta şoför oldu. Yalnız oğlum biraz önden gidiyor doktorum öyle demişti. Acele etmeyin önündeki oyuncaklarla oyalanır başlarda . Zamanla olur.
Minikprenseselo Annesi23 bn ilk koydum 1 hfta hc br tepki vermeddi bnde kaldrdm 10 gun falan bindirmedm ondn snra tekrr koydum bu sefer 1 2 adim atiodu smdi ise evin icinde gtmedgi yer yok 😁
Annesi23 esmerayes aşağı indirince bacakları bükülüyo tam dik durmuyo normali bu mu ozaman? Zarar gelir diye öyle kullanmadım hiç deniyim bi
esmerayes Annesi23 bende bacaklari tam dik durcak sanmistim bakrim oyle ittiremiyo sinirleniyo bi indiriyim bakiyim dedim ondan sonra yurutmeye basladi gecende arkadasimda gordum onunkininde bacaklaei oyle duruyo normali oyle galiba
Mom14 Annesi23 bi kaç gün yapamaz benimki daha yeni yeni yapıyor ilk nasıl yapacağını öğrettim bacaklarından tutarak yada oyuncağını gösterip gel gel yaptım
TurkerNoyan Annesi23 yürüteçi benim doktor kesinlikle yasak dedi. Bende araştırdım çok zararları var.