Baharasel_ Diş çıkarma dönemi için doktor önerdi nasıl kullanılır yada kullanıp iyi gelen varsa yardım edin
Mom9 Baharasel_ damaklarına sürüyordum ama hiç bi işe yaramıyo. Karanfili zeytinyağında bekletip havanda eziyorum. Damaklarına onu sürüyorum o baya iyi oluyo özellikle uykuya geçerken
Dmrcnn Baharasel_ jeli bilmem ama biz tozunu kullanıyrz baya rahatlatıyor tozu damaklarına masaj yapark sürüyorum hemen eriyor zaten
Baharasel_ tosbikannesiii dişin sertleşmiş olması gerekiyo yazıyo nette daha çok sert değil ama kabarmış bizimki
Pogaca_yanaklimm Baharasel_ Bizede doktorumuz tavsiye etmişti faydasını görüyoruz çok şükür dişetlerine masaj yaparak sürüyorum rahatlatıyor😊
Zeynepalya_ve_annesi Baharasel_ ben granül kullanıyorum diş ağrısının oldugu zaman veriyorum çay kaşığına döküp yediriyorum
Tubis Bize doktorum önermedi üstelik üst dişlerinin 4 unu aynı anda çıkardı şuan 8 aylık alt dişlerde cıktı çok zordu😕😭
Tubis Baharasel_ valla kzuum benimki patlayana kadar uyku nedir bilmedim çok zorlu geçti ama patlattiktan sonra gün normale döndü şuan 6 dişi var😭 ama doktorum hicbir jeli önermedi bende doktoruma güvendim açıkçası