1Anneve1Bebek Arkadaşlar oğlum 13.5 aylık bebeklerinize akşam uykusuna geçmeden kaç saat önce yemek yediriyosunuz?
Mervemerveesk 1Anneve1Bebek 11 aylık, 6 buçuk gibi akşam yemeği yiyor, maalesef yatmadan hemen önce de 8 gibi mama içiyor
1Anneve1Bebek Minikprenseselo 1 saat önce yani ben de öyle ama araştırdım 1.5 2 saat diyo bide ağır yemek olunca hazmedemiyolarmis sanırım öğlen yemek akşam çorba mi yapsam acaba normalde 2 aylıktan beri düzeni 20.30 dur uyuturum bu ara çok uyanıo acaba yemekten mi diyorum
Minikprenseselo neon12 bazn direk 10dada uyuyo ama en gc 11de uyuyo canm o seklde alisti olede gidio bakalm
Minikprenseselo 1Anneve1Bebek bn mama veriyrm canm gece yatmadan once yemek 7. Gbi falan yediriyorm ilac tedavisi gordgm icin emziremiyrm
1Anneve1Bebek Minikprenseselo yok meme yada mama değil normal yemeklerden bahsediyorum. Onu zaten Allahın emri emiyo lar yada iciyolar 😊😊 teşekkür ederim yine de
Minikprenseselo 1Anneve1Bebek yani yatmadan 3 saat once yemegini yems oluo herhlde sindiriodur die tahmn ediym 😊
1Anneve1Bebek Deletedmom30 doktor bilgisi kesin bilgi hiç sormak aklıma gelmedi. 1 yasina girdiğinde gittik bidaha 15. Ayda gidicem. Tesekkur ederim ❤️