HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, Bebeklerinizin ortalama boy-kilo değerlerini öğrenmek için “Bebeklerde Cinsiyete Göre Ay Ay Boy ve Kilo Cetveli” başlıklı yazımıza göz atmalısınız. 👀 Link!✨ https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/bebeklerde-cinsiyete-gore-ay-ay-boy-ve-kilo-cetveli/ Bebeklerinizin cinsiyeti, ayı, boy ve kilosu nedir? 🧸
ftmnrmv Dilekgngr Kimsenin dediğine bakma önemli olan sağlıklı olması benim kızım da 9 aylık oldu 8.500 ancak bar bana da diyorlar zayıf vs ama umursayıp canımı sıkmıyorum çok şükür sağlığı yerinde 😊
Tugcesilam gizemito hangi mamayı kullanıyorsunuz günde kac cc ve kac kere mama veriyorsunuz bnm kızımda mama meme olarak gidiyoe ondan soruyorum bide biberonmu kullanıyorsunuz
Huzurlu gizemito mama olarak ne veriyorsunuz acaba bugün kontrolümüzde doktorumuz kilo almadığını mamaya başlamamız gerektiğini söyledi çok üzüldüm 4 aylık 6 kilo 😥😥😥
Kavinsmom Benim kız dört aylıkken 6.150 gram 62 cmdi maalesef çok zor kilo alan bir bebek ama kısa doğmasına rağmen iyi ilerledi hem baş çevresi hem boyu. Kiloyu da inşallah oturturuz
Elifim61 Oğlum 5 ay 23 günlük 8 kilo civarı boyu 69 cm. İlk 5 ay anne sütü günde 1 veya 2 defada mama ile beslendi. Son bir haftadır sadece mama ile besleniyor.