Edaliprensess Afni canım cok gecmiş olsun inşallah birseyi yoktur bebeğinin. Benim bebeğim de 3 ay 18 günlük doğdugundan beri emerken agzından ses cıkarıyor ve yutkunurken boğazından ses geliyor süt takılıyor gibi sanki bende korktum şimdi böyle mi sizde de😔
Afni Edaliprensess saol canım evet bizimkinde ameliyat dolayı balgam var ondan dolayı yutamiyo diye düşünüyoruz bakalım SMA olmasında yutma hallederim ben😔
Edaliprensess Afni kollarından cektiğimde benim benğimde basını cekemiyor nörolojiye götürdüm birseyi yok yapar dedi ama hala yapmadı o zaman hiç emme ve yutkunmasından bahsetmedim doktora cunku hiç böyle bir belirti olabileceği aklıma gelmedi
Afni Edaliprensess sende bı tekrar götür bence tedbir amaçlı Allah bütün bebeklere ve kızıma ya şafi yüzü gözü hürmetine şifa versin 🙏
Afni Edaliprensess benimki biberonu ememiyo kaşıkla veriyorum ama boğuluyor gibi oluyi bende NG borusuyla besliyorum aç kalır diye
Belinaysmom https://www.medicalpark.com.tr/sma-hastaligi-nedir-sma-hastaligi-belirti-ve-tedavi-yontemleri-nelerdir/hg-1954