Merve43 Evet kızlar bildiğiniz pratik meze tarifleriniz varsa buyrun yardımcım olun🙃 havuç tarator ve rus salatası yapicam patlıcanlı tariflere özellikle acigim
AybarsMoms Merve43 patlıcanı közlüyorum biraz soyup küp küp doğruyorum sonra onu tereyağ sıvı yağ ile ocakta biraz kavurur gibi 5 dk pişiriyorum üstüne isteğe göre sarımsaklı yoğurt ya da sadece yoğurtlu sos yapıyorum en son üstüne pul biber birazda nane
Dilaramina Merve43 kabağı rendeleyip yağda biraz çeviriyosun üstünede sarımsaklı yoğurt off canım çekti 😋😋
mariecurie20 Merve43 en sevdiğim mezenin tarifini vereyim. Kuru barbunyayı haşla soğan sotele karıştır. Sarımsaklı yoğurt dere otu karıştır. Harika oluyor 🤤
Burcem Merve43 kara lahanayı yağda soteliyorum biraz ılıdıktan sonra içine mısır ceviz ekliyorum yoğurt mayonez ile karıştırıyorum üzerine de pul biber yakıyorum yağda ,mis gibi meze oluyor 🤩🤤🤤 bu akşam yapim ben en iyisi aklıma gelmişken👾
mom073 Merve43 patlıcan salatası gibi sadece fesleğen giriyo canım internetten bakabilirsin istersen ☺️