Sukraneren Meme ve mama verıyorum sütüm az yetmıyor 120ml mama verıyorum sız günde kaç kere verıyorsunuz gunde kaç kere vermelıyım
C_yur Sukraneren bende ayni hem emziriyorum hem mama 1 ay 11 gunluguz 75cc gunduz gece 90cc veriyorum gece emziremiyorum diye 120 bana biraz cok geldi 1 aylik icin
Cookanne Canım kilosuyla 150 yi çarp 8 e böl. 3 saatte bir en az ne kadar mama yemesi gerektiğini hesaplanmış olursun. Eğer iştahlı be else 20ü ile çarp
Tulay_talha Cookanne neye qöre 150 yada 8 i ayarlıyosnuz benim oğlum 2 ay 7 qünlük reflüsü vardı kilo kaybıda yaşadı çoqunluk mama veriyorm kaç defa kac cc vermeliym 2 saatte 60 veriyorum yeterli mi sizce 3.930 kilo
Sukraneren Cookanne iyice emzırıyorum ama cektıktekten sonra memeyi aglıyor emmek ıstıyor bazen memeyi cekıstırıyor memedeken aglıyor ıyıce emzırdıkten sonra ağlayınca mama yapıp verdım hepsını ıctı ve uyudu sütüm yeterlı gelmiyor
Cookanne Tulay_talha cnm 8e bölmek 3 saatte 1 beslenmesi demektir. Yenidoğan daniyibaren150 ve sonrasında 200 ile çarğılıyo İnternete var araştırın
C_yur Sukraneren yok ben oyle yapmiyorum mesela 3 te mama veriyorum sonra 4.30 gibi emziriyorum 6 da bidaha mama
Tulay_talha Cookanne tsk ederim istersede vermyim dimi yeterli qelrmi fazlası zarar olur diye hep 2 saati bekliyorm