Gulyllu Zeyk evet canım çubuk test yapmıştım bugünde kan testi yaptırdım artık Emin’im hamileyim yani Benim Doğumdan sonra çok düzensizdi adetim o yüzden ne kadarlık olduğunu hesaplayamıyorum doktora gidicem bakalım
Zeyk Sarelim ben suan burya böyle olupta ağrısı olan var mı diye yazdım ahh neden öyle yaptım ahh niye böyle olmadı demiyorum cünkü olan oldu allah verdi arkadasların dediği gibi korunup hamile kalanda var onlara da tepkiniz aynı olur muydu ?
Zeyk Momemy cok doğru bnde kızımdan sonra 4-5 yıl sonra olur ancak diyordum gercektwn büyük konusup gelecekle ilgili plan kurmamak gerekiyormus allah nasip etti
Zeyk Esrabayrakdar gercekten bakma olayını da gectim hamilelik nasıl gecicek ağrı olucakmı acaba sezeryan yerimde suan sadece düsündüğüm bu
ilknurcelik Sarelim yahuu ne biçim bir uslup? Allah verdi mi veriyor 5 senede 3 tüp bebek 4 aşılamadan sonra zar zor bebek sahibi oldum. Bebeğim 5 aylıkken kendiliğinden hamile kaldım herşey mümkün yani. Ayrıca korununca da olması mümkün bir sürü böyle hikaye okuyoruz dikkat edin başınıza gelmesin büyük konuşuyorsunuz
Lcy03 ilknurcelik aynen bende tedavi gördüm.beklemedik anda dogumdan sonra hamile kaldim ama bunlar evlat sahibi ne demek bilemezler cünki planliyolar programliyolar oluyor sükür yok anca cemkiriyolar böle okuyunca en sinir kapdigim insan milleti
Dilber Zeyk ayy bu sferkinin cinsiyeti ne olucak acaba? Tatli telaslar guzel gunler olucak insaAllah. Biraz zor olucak birazcik erken olmus ama evlat bu her zaman her an sevilir bagira basilir :) ben sglikli olsydim bi tane dha yaprdim.kizimla.pespese buyurlerdii oh mis. Tebrik ederim bu arada 🤩
Minnaktivtivimmmm Sarelim eveeet yine bir üslubu bilinçsiz olan bir anne daha ah pardon sizde annesiniz dimi yani kadın yani DOĞURGAN ne biliyorsun burada bunu yazarken senin hamile olmadığını misal . Bunu diyebiliyorsan rahminimi aldirdin acaba tatlim Yahu bari hemcinslerimize yapmayalım bunu ya kordonlarını baglatmasina rağmen hamile kalan komsum spralle hamile kalan teyzem prezervatifle hamile kalan annem bence sende kazara olmussun canım bu ironik konuşmayı yaptığına göre
Lcy03 Zeyk hayirli olsun bendede durum ayni bende biraz daha beter hatta 😁10 ay olacak aralarinda insallah son 3 ayim kaldi
Lcy03 Sarelim sizin gibi kendini bilmezler var ya su dünyada cahil olupda akkiloii gecinenler gercekden akil vermeyin basiniza gelirse görürsünüz görmemezlikden gelin allahin nasip edeceni nasil yapacagini siz mi biliyosunuz belki tedaviyle oldu ve ihtimal vermedik hamile kalabilecemize nasil zihniyettesiniz hersey bazen planli programli olmuyor nasil ölüm varsa beklenmedik dogumda oluyor ... ama anlamasiniz siz zihniyet
Edaa Elifim Adet düzensizliği olabilir canım bende de olmuştu test yapmıştım ama negatifti.Yani Doğumdan sonra hemen düzene girmeyebiliyormuş.