Nehir2020 Arkadaşlar kyk borcum var ödeyemedim faiz de biniyor şuan yapılandırma çıkmış. yapılandırınca noluyor? yapılandırmayınca noluyor? nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz
mavilimsi Nehir2020 bende yapilandirma yapmıştım geven dene bitti.peşin olmayınca en uzun 36 aya böldük anaparayi.zaten iki ayda bir ödüyorsun.3 hakkin var 3. de gecikirse yapılandırma iptal oluyor.dikkat etmen lazım
Elfydr Nehir2020 yapılandırma yapın mutlaka. Aslında 31.12 sondu ama 1 ay uzattılar. Faizleri siliyor yeniden hesaplıyor. Size peşin 6,9,12,18 taksit imkanı sağlıyor. Ödemesi de 2 ayda bir oluyor. 1 ay ödüyor 1 ay ödemiyorsunuz.
Oglumask2019 Ben çoktan odemistim de arkadaş yaptirdi her ay kesilecek maaşından ocakta başlıyormuş. Bu zamana kadar binen faiz siliniyor ana parayı ödüyorsun sadece yapilandirinca
Uykusuzzz Oglumask2019 bişey sorabilir miyim?yapılandırılmış halini mi ödedin sen? Toplam ne kadar oluyo? Ne kadar faizle ödedin?
Nehir2020 Ocakta başlıyor ya gene ödemezsem noluyor mesela 2 3 taksit ödemedik yapılandırma iptal mi oluyor
Elfydr Nehir2020 iptal olur. İlk iki taksiti mutlaka ödemeniz gerekiyor. Sonra yıl içerisinde 2 defa ödeyemezseniz iptal olmuyor. 3.ödeme yapılmazsa yine iptal olur
Nur8190 Yapılandırma icin yarın son gün bilginiz olsun yapılandırıp taksitle ödüyorsunuz bende yapılandırdım ocakta başlayacak ödeme
Oglumask2019 Uykusuzzz ben okul biter bitmez ödemeye başladım birkaç taksit ödedim sonra komple toplu olarak ödedim o yüzden faiz hiç işlemedi bende canim
Elfydr Elifbeybi e devletten olmuyor. İnteraktif vergi dairesi yazın e devlet şifresi ile giriş yapın. Sol tarafta aşağıya doğru sekmeler var. En altta 7256 sayılı kanun yapılandırma başvuru var. Oradan başvuru yapıcaksınız.
Elfydr Nehir2020 hayır. Yapılandırma başvurduğunuz takdirde faiz işlemiyor. Kredi geri ödeme gibi düşünün.
Nurss01 Elfydr bir şey sorabilir miyim bende yapılandırdım ama öylesine 6 taksit işaretlemiştim şimdi onaylanmış ocakta başlayacak tekrar yapılandırma olmaz mı daha fazla taksit yapsam
Elfydr Nurss01 yapılandırma 1 ay uzadı. 31 ocak son. Vergi dairesi ile görüşmeniz gerekiyor. Değişiklik yapıcaksa memur yapar ancak. Siz başka bir yerden yapamazsınız Malesef.