hakikizeytinyagi Kızlarım bugün 2 aylık oldular. Reflüleri var o yüzden uykularımız düzensiz mide bulantısıyla uykudan uyanıp ağlıyorlar bana doktorunuzun önermiş oldugu reflü azaltıcı mama önerirmisiniz
Woody hakikizeytinyagi normal mamaya bebelac thickener karıştırabşlirsiniz. Ancak doktor reflü tanısı koyduysa… Gittiniz değil mi doktora
Deletedmom4 hakikizeytinyagi Bebelac thickener ve ar mamalar var Aptamil kullandık biz başka.bilmiyorum.eger bu denli rahatsız ediyorsa bebekelti Dr söyleyin ilaç versin yazık ya
Deletedmom4 hakikizeytinyagi bizde onu kullandik yarar inşallah cnm bizde yaradı ama dikkat etmen gereken şeylerde var mesela emzirirken dik tut emzir yatırma sonra hemen kaldırma az bekle sonra kaldirip gazını muhakak çıkar 🙏yatağını yüksek tut ben reflü yatağı almadan önce yatak doseginin altına baş kısmına birsye koydum hafif yükseltmek için o skeilde kullandım ama eğer maddi sorunun yoksa reflü yatağı al çok iyi geliyor cnm 🙏
asel16_hurmuz hakikizeytinyagi gaviscon çok iyi benim bebegimdedr reflü var 1 günde etkisini faydasını gördüm 🥰
hakikizeytinyagi Deletedmom4 reflü yataklarında yatıyorlar canım dediklerini yapıyoruz ama bitmeyen gazları var 🙈 gavisconu ne kadar süre kullandınız
Deletedmom4 hakikizeytinyagi 4,5 aya kadar 6 ayda da bitti cnm 🙏 korkma inşallah gececek erken doğmuşlarsa ondan dolayı da var olabilri ,🥰
Sosyalcianne asel16_hurmuz bizde kullanıyoruz ama maalesef çok faydasını göremedim sadece birazcık azalttı
Eslembaby-Cennetmomy hakikizeytinyagi biz mamayı sevmedik gaviscon infant diye bir toz var suda sulayip veriyorum sabahları gözle görülür şekilde azaldı kusmalar
Melindam hakikizeytinyagi Gaviscon yazmıştır Doktorunuz Onunla Toparlar Mideleri Miniklrrinizin. Ar Olan Mamalardan Tercih Edebilirsiniz. Birde Ben Kızımı Yastıkla Değilde Yatağında Eğimli Yatırıyorum. Reflğ Yatağına Sığmadığı İçin Yatağında Eğim Verdim Öylr Yapıncada Rahatladı
hakikizeytinyagi Melindam reflu yataklarında yatıyorlar ama cozumu bırazda dik yedirerek buldum sımdı daha iyiler şükür