Hotic Merhaba arkadaşlar. Salonumuzun bi köşesini oğlumuzun oyun köşesi gibi bişey olarak kullanıyoruz. Oyuncakları hep orda. Oradaki duvara bişeyler yapmak istiyorum. Biz kiracıyız ve bu yaz muhtemelen taşınıcaz. Eve girerken boyalı olduğundan çıkarken mecbur boyatıp cıkıcaz. Ben de bu fırsatı değerlendirerek istiyorum😁 etkinlik tarzı bişryler olsun istiyorum. Civi çakmam ama boyamak ve bant falan yapıştırmak serbest. Hadi bana birşeyler önerin. Oğlum 16 aylık bu arada 🤗
zeynnep Hotic boyamak olabilir de bant yapıştırmak onları çıkarabilir benim kızım o zamanlarda kaynanamin evindeki duvar kagitlarini hep yolmustu.
AlperenSevdeG Hotic yapışkan matlar var düz streç gibi yapışıyo özel kalemi var cocugun biseyler çizmesi için
Hotic Hotic evet o meshur cümle geliyor. KAYNANA GÖRÜMCE POSTLARI OLSA YAZARDINIZ AMA ,!!!1!1!1!1!!!😂
OgretmenimKukla Hotic Bence renkli boyalar alın. Ailecek el baskısı yapın . Hem eğlenceli olur hem de görsel olarak hoş durur. Hatta ağaç çizin dallarına el baskısı yapın. Aralara fotoğraflarınızı yapıştırabilirsiniz.
Hotic OgretmenimKukla bunu da değerlendirilen cok tesekkur ederim fotoğraf yapıştırma da güzel durur hem🥰
laktas Hotic ben oglumun odasina daglar cizdim. Dunya cizdim. Cok guzel oldular. Malzeme ve tarif veririm isterseniz. Foto atabilirim
Hotic laktas merak ettim ya bizim alanımız dağlar çizecek kadar büyük değil ama belki başka fikirler için ufkumu açar 🥰
laktas TugceAna Hotic Dunyanin son hali bu degil bir de yan cekmisim ama yine de gondereyim dedim. Gun icinde cekme vaktim olmadi. https://imgyukle.com/i/asL4qS https://imgyukle.com/i/asLbLG
laktas Hotic küçültürsünüz. Ya da bi parasüt çizebilirsiniz. Basit adımlarla güzel şeyler cıkıyor. Ve çok zevkli. ya da bir tavsiye daha kara tahta boyası alıp boyamak. Tebeşirle çocugunuz dilediğini çizer
Hotic laktas tebeşir daha iyi olur aslında. Çünkü kalem falan versem diğer duvarları da çizmek isteyecek. Koridorda da duvar kağıdı var onu yenileyemem valla 😂
Hotic laktas dağlar sanki zaten duvarın deseni gibi duruyor cok güzel 😊 Malzeme olarak ne kullandınız
TugceAna laktas ünlülerin çocuk odası olmuş bu 🤣 keşkem ben önceki kiracılar böyle çocuk odası yapıp gitse ben yeteneksizim 🤣