Gozdemasal Merhabalar inek sütü alerjisi olan anneler rossman Gratis gibi yerlerdeki atıştırmalıklardan alanlar var mı bildiginiz site kuruyemiş alerjimizde var bı yardım eder misiniz
Manyakcadl Gozdemasal bizde de süt alerjisi var cnm. Paketli gıda ve kuruyemiş de yedirmiyor doktorumuz
eslemsiii Gozdemasal A101’in vince marka çikolatasında süt ürünü yok ama eser miktar fındık var bizde bi sorun olmadı ama sizde olur mu bilmiyorum. Migroslarda züber marka meyve pestilleri gibi şeyler var onlara bakmak isterseniz bi bakın. BİM’e bebeto marka jelibon geliyor bazen ondada süt yok. Pringles ruffles cipslerdede yok.
Cansu1035 Manyakcadl nasıl.farkettiniz, daha 2 aylık bebeklerde de olabiliyor mu sadece anne.sutu veriyorum anne.sutunden.mi.alerjik oluyor
Manyakcadl Cansu1035 walla ben farketmedim ne yalan söyliyim 😅 3. Ay konrolunde doktor kakasına bakıp da söyledi mukus var süt alerjisi bu diye.. ilklerde çok panikledim, bir kerede kan gördüm kakada domates çorbası ii gelmedi, neyse işte başka bşy olmadı ama ben çok dikkatli yiyorum ve mukuslu kaka hala devam ediyor
eslemsiii Cansu1035 ben fark ettiğimde kızım 2 aylık kadardı. Senin yediklerin sütten bebeğe geçiyor ya ondan etkileniyor. Bizde huzursuzluk, uykuya dalamama, karın gurultusu, gürültülü kaka, mukuslu kaka derken en son kanlı kaka yaptı
Manyakcadl Cansu1035 evet ama mesela geçen ay 3 kere mama verdim, bu ay daha hiç vermedim. Yani eğer çook sıkışmışsam acil yardım butonu gibi aç kalmasından iyidir veriyorum
eslemsiii Cansu1035 yediklerinize içtikleriniz dikkat edin bi süre. Kızım süt alerjik olduğundan ben dana eti tavuk falanda yiyemiyorum bunalır yediğimdede kakasında kan olmuştu dana etiyle temas etmiş kuzu etinide yiyeniyorum peynir yoğurt tereyağ margarinlerle temas etmiş yiyecekleride yiyemiyorum