Birhemsireanne__ Merve2756 Aslında bende mersk ediyorum kilosunu ya yarun kontrolümüz var 3.ayında 7 kiloydu 62 cm di az önce boyunu kendim ölçtüm 66 cm çıktı ama kiloda azalma olacakmış gibi hissediyorum her dk emmiyor
Kahvedelisi Bizimde tam 4. Ay kontrolünde 6600dü boyu 64,5 cm geldi bir ayda 550 gram almış dr kaka tahlili istedi yine de gizli kan cıkmayınca öbür ay aldığı kiloya göre bakıcaz dedi sadece anne sütü alıyor bu arada
Kahvedelisi Nur1126 bu ay kilo alımı az dedi birde kakasında mukus ve lökasit cıkmıstı alerjiden suphelendi doktor iki aylık gelişime baktı bir şeyler hesapları 7 kilo olmalıydı dedi işte süt sagdırdı hem emmeden önce hem emdikten sonra sütünde azalma var dedi sür arttırıcı verdi
Nur1126 Kahvedelisi benimde bebeğim 3 aylık kontrollünde 5950 gr dı şuan 3.5 aylık fazla kilo almadı bende 10 gün içinde kakasında 3 kere mukuslu gördüm kan yoktu ama doktorumuz kilosu iyi olduğunu söyliyor 3100 gr doğdu şuan tartıyorum 6100 çıkıyor 4. Ay kontrollüne kadar 6500 gr olurmu bilmiyorum sizin bu söylediğinizden sonra kaygılandım bende yediğimemiçtiğime dikkat ediyorum artık paketli gıdaları süt ürünlerini tüketmemeye çalışıyorum
Simamom Benim kızım da 500 gr almıs 4.ayında. 62 cm ve 6250 gr. Doktorumuz normal dedi hareketlendi bir de
Kahvedelisi Nur1126 yani hiç endişelenmeyin her bebek farklı gelişimleri de farklı belki doktorumuz farklı bulgularda görmüştür ondan biraz kiloda ısrarcı olmuştur tam bilemiyorum şimdi diğer yazılan kilolara bakında bizimki normal geldi ama doktorlar baska seylerde görüp direk söylemiyor olabilir bence doktorunuz dile getirmedikce böyle seyler düşünüp strese girmeyin hic suan üzüldüm sizi tedirgin ettiğim için 😔
Nur1126 Kahvedelisi öyle şeymi olur yazacaksınız tabi ben mukuslu kaka görünce üzüldüm ya henen yeme şekillerimi değiştirdim ama bide bebeğimin kilo alımı yavaş olunca
Esdoel Merve2756 biz 4 aya kadar 1 er kilo aldık ama 4 aydan sonra durdu fazla almadı aldı yine çok iyi kilosu ama öyle 1 er kilo değil biz erken yürüdük 2 dakika oturmaz hiç 😊
1994ozg Merve2756 4 aylık 9kg 65cm bilemiyorum gelişim azalıyordur belki de diğer ay öğreneceğim bakalım ama her ay alması gereken bi ağırlık var
Merph Nur1126 peki kan varmıydı? Benim kızım da mukuslu kaka yapıyor ama kan yok acaba birşeye alerjisimi var diye düşünüyorum siz nasıl yaptınız
Hamza123 Htckync canım ben çalışmıyorum ama benimki de gece güzel emiyo gündüz emmiyo bu ayda böyle oluyo heralde
ikiprensannesii2 Merve2756 kilosu 7600 boyuda 68 cmdi şimdi 5 aylık oldu☺️ Bebekten bebeğe değişir doğum kilosu, gen yapıları falan bi sağlık sorunu olmadığı sürece karnınında doyduğuna emin olduğunuz sürece az olsada bi şey olmaz
Nur1126 Merph kan yok daha hiç görmedim inşallahta görmem yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum oaketli gıdalar ve süt ürünlerinde uzak durmaya çalışıyorum çom zor ama
Hizlivebebeli Merve2756 4.ayında 5800 dü şuanda 4 ay 19 günlük bilmiyorum benim kızım zayıf heralde diğerlerinin bebeklerine göre 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️