Aseloykununannesi Kızlar 22 günlük kızım var gazı çok var kendi sıkıyor kıpkırmızı oluyor o ağlıyor ben ağlıyorum ya dayanamıyorum. Kimyonu kaynatmadan bi kaşık suya koyup karıştırsam iyi gelirmi nolur cevap verin
seymaaras Aseloykununannesi İbrahim Saraçoğlu Kimyon Çayı tarifi yazın Youtube’a. Ben denedim çok harika bir tarif🌺
Eslembaby-Cennetmomy Aseloykununannesi kimyon da olur rezene de olur rezeneden bebeğe de verebilirsin bir çay kaşığı
Tugcegumus Aseloykununannesi kuzum gazdan en çok ben çekmişimdir. Çok zor çok ama tek çaresi zaman.. Sadece dayan
Olric11 Aseloykununannesi kolik belli saatlerde başlar masela aksam bizim kesin 10 da başlar sabah 6 kadar bazen 12 de başlar sabah 10 kadar ağlama atakları kabızlık bitmeyen gaz sancısı ıkınma kaka yapamama
Bireylulmeselesi02 Aseloykununannesi ben rezene çayından 2 /3 kaşık veriyordum ayrıyeten nurse hurveys diye bir gaz damlası vardı onu kullanıyordum bunları yapmaya başladığımda 2 aylıktı
Olric11 Aseloykununannesi suan 6 da başladı mesela sancımız 00:32 ne yaptıysak rahatlatamıyorum sabahın 5 de dus bile aldırıyoruz 😔ama yok mama değiştik iki gün rahat ettik ederken başa döndük