Defnee21 Arkadaşlar merhaba. 40 günlük bebeğim var. Erken doğum ve kuvezde kalması sebebiyle sutum çok az geliyor. Mama vermeden önce emziriyorum. 2-3 saatte bı 40 cc mama veriyorum.Siz kaç cc mama veriyorsunuz??
Ozdmrkbraa Defnee21 benim bebeğim 27 günlük iki gün önce doktor eğer kusmazsa 90 ml kadar verebilirsin dedi ama ben emziriyorum aynı senin gibiyim erken doğum oldu küvöze alındı süt artırmaya uğraşıyorum yetmediği yerde mama veriyorum bazen 40 bazen 50 ml kadar veriyorum sen hangi mamayı kullanıyorsun canım
miniminnosannesi Defnee21 19 günlük bebeğim var bnm de kilosu az doğdu ve sütüm de gelmedi şuan da da çok az bnde önce emzirip sonra mama veriyorum. Pazartesi doktora gitmiştik 50 ver şimdilik giderek arttır bebek yiyeceğini kendi belirler dedi
Durukusunannesii Defnee21 40 cc az ama blmyrm tabi aglamıyosa yetiyordur Benimde 40 günlük hem sürekli emziriyorum günde 3-4 defada 60-90 cc mama veryrm
Defnee21 Ozdmrkbraa ben Aptamil kullanıyorum 60 cc vermiyorum. Dün Dr mamayı azaltalim sütün çoğalsın dedi ama doymuyor dünden beri çok huzursuz
Ozdmrkbraa Defnee21 evet doymadıkların da öyle oluyorlar yapacak bişey tok takviyeyle idare edeceksin canım yoksa aç kalıp daha kötü huzursuz olmasından iyidir