canimoglum_2020 Kızlar bebeğimin kakasında minicik minicik siyah toz gibi şeyler çıktı bi sürü ama demir ilacı kullanmıyor muz vermedim neden olabilir ?
Assad canimoglum_2020 canimoglum_2020 bu ne terbiyesizlik yaa ben yazdığımda tabiiki senin vermediğinin yazısı yoktu hem soru sorup sonrada nasıl böyle arsız cevaplar verebiliyorsunuz ne haliniz varsa görün size cevap verende suç tekrar söylüyorum terbiyesizsiniz👊
anneninkuzusu canimoglum_2020 canım bebde bebeğime hurma yedirdim sonraki gün kakası dediğin gibi oldu eğer sende hurma tarzında lifli bir şey verdiysen ondan olabilir bence
GunesliHayat Lifli besinler yiyen bebeklerin kakasında sindirim sistemleri alışana kadar bu şekilde siyah iplik görünümü olabiliyor.Muz özellikle çok yapar.
canimoglum_2020 GunesliHayat muz vermedim dün biraz kaynanama bırakmıştım hurma vermişler ondan olabilir mi acaba
GunesliHayat canimoglum_2020 hurmanın da lif oranı çok yüksek,olabilir yani.ama çok aklınıza takılırsa doktora fotoğraf atın yine de.
_tospikannesi canimoglum_2020 gözünden kaçmış olabilir yanlışta olsa öneride bulunuyor tesekkür edin yargılayıp sırıtacagınıza !
canimoglum_2020 _tospikannesi yargılamıyorum sırıtmamda ondan zateb yazmışım oraya muzdan olabilceğini bende biliyorum ayrıca sizi ilgilendirmez sen de sırıt gülmek güzel
canimoglum_2020 _tospikannesi gereksizce bütün gönderileri geziyosun galiba yargı dağıtmak sizemi kaldı
_tospikannesi canimoglum_2020 hangi postlara girip cıktıgımda sizi ilgilendirmez 😉 bende muz olabilir diye girmiştim ama size yardımcı olmak ıcın cevap veren birine öylencevap verince yazmadan edemedim 2 dakıka arayla yorumlar yapacagına bu kadar takılma canım sırıt gec 😅