Btlnl_20 Bebeğim 1.5 aylık oldu sadece emzirme ile Doğum kilolarımın çoğunu verdim ama inanılmaz tatlı yeme isteğim var engel olamıyorum kiloları geri almaktan korkuyorum benim gibi olan bu isteği baskılayabilen var mı sadece ben mi böyleyim😪
Atlas Btlnl_20 benim oglum 8 aylik ben hala tatlu yiyorum durduramıyorum kendimi aman sakin yememezlik etme canının cektigi biseyi goguslerin sonra tas gibi oluyorhe bide 3 ayda veerdim tum kilolarımı
Makbuss Btlnl_20 bende ayniyim gece gunduz olsa yiyecm nsl kilo verecegm boyle bilmiyorm ya ins yakinda duzelir😬
damlahira Btlnl_20 Bende öyleyim ya ne güzel kilo vermiştim 60 a düşmüştüm 5 kilo aldım vermem lazım artık yemiyorum dayanıyorum☺️
BulutGunes Btlnl_20 bende öyleyim hele emzirdikten sonra elim ayağım titriyor tatlı krizine giriyorum resmen. Kilolarımın çoğu duruyor 38 günlüğüz nasıl olacak bilmiyoum kendime engel olamıyorum 😟
Nehirce Benimde ilk başlarda öyle idi eşim eve çikolata yetiştiremiyordu şimdi düzeldi ama doğuma 79 kilo ile girdim bir hafta içinde 67 kiloys düştüm. Bebeğim şimdi 43 günlük kilom 64 🙈 doğumdsn önceki kiloma düşmem için daha 8 kilovermem lazım, bakalım. 🤔
Yagizmomms Ben deli gibi tatlı yiyorum. Sütlü tatlilarda kesmiyor illa şerbetli olucak. 1 kilo alıyorum 2 gün gitmiyor. Bu gidişle brak kilo vermeyi 100 kilo olcam. 🙄
Duygus55 En büyük keyfim bebegimi uyutup tv karisinda rezene cayimla tatli yemek 😊 her gun her gun canim istiyor 😦