Yusufunannesiaybuke 1 ay 22 günlük bebeğim uykusundan çıglıklarla uyanıyor uyandırmaya çalışıyorum ozamana kadar susmuyor bu şekilde olan varmı
Yagizinannesiii Yusufunannesiaybuke burdayım annem burdayım diye sırtını sıvazlıyorum yada pişşş pişş yapıp poposunu pış pışlıyorum uyuyor ama çok ağlıyorsa kucağıma alıyorum sakinleşince yatırıyorum
Nuripekduru Yusufunannesiaybuke ahhhahh derin uykudan acıyo gözlerini korkarak bağırıyo alıyorum kucağıma hissetmedini sağlıyodım bol bol dua oku. 🙏🏻
OgrtmnZz Yusufunannesiaybuke 2-3 kere biz de yaşadık bu durumu uyanmadan ağlıyor bi 5-10 dk ama sonra susup iç çekerek uyumaya devam ediyor her gün okumaya dikkat ediyorum ben de
Sadis_ahmet Yusufunannesiaybuke biz şuan 7 aylığız bi 3 4 ay önce yaşadık bu durumu bi kaç kez dövmüş gibi bir anda ağlıyordu ne yapsam fayda etmiyordu kendi sakinleşene kadar ☹️
Ricitos Konuşarak elini tutuyorum ya da ağzına emzik vererek etkisinde kaldığı şeyden kurtarmaya çalışıyorum. Dikkati emziğe kayınca sakinliyor.
Ikosefecio Bizde 2 aylık civarındayken yaşadık korkarak uyanıyordu sakinleştirerek geçirdik o dönemi umarım bir daha yaşamayız sizde atlatırsınız geçici bi durum sanırım
MayneymisAltintop Güvenli bağlanma ile ilgili olduğunu okumuştum. Bebeğiniz tam olarak güvenli bağlanamıyorsa böyle çığlık çığlığa uyanmalar yaşanabilirmiş. Bol bol ten tene temas yapın hatta mümkünse beraber uyuyun bir süre. Bebek kendini güvende hissedince geçecektir😊