123456 Yani kızlar diyelim sallayıp uyıttunz ben odaya götürüyorum yatırıyorm 10 dk sonra uyanıyor anlamadm. Telefondan fön makinesi sesi açıyorm o biraz daha uyutuyor ama genelde ayaktan bırakınca uyanıyor sizler nasıl düzen sağlıyorsunz
Merveedd 123456 ayağımdan bıraktığım gibi olduğu yere bırakıyorum ayarlayıp oturup sallıyorum destekleri ekliyorum sonra 2 saat uyur
Yersu 123456 benim kızda ayakta sallanarak uyuyo ayağımdan bırakıyorum bikaç dk sonra tekrar uyanıyo tekrar altrm ayağıma uyutmak içn kısır döngü hailndeyiz şuan hala ayağımda sallıyorum biyandan yazarken 🤷🏻♀️😎😵
ssulesevimlii 123456 ben bazen kendi yataginds bazen uyudugu yerde bazen salincaginda her y3rde uyutuyorum tek bi yere alismaskn diye. Ilk bsstan beri bu sekilde yaptigim icin her yerdebuzun sureli uyuyabikiuo
123456 Merveedd bende öyle yapıyorm ama uzun süre deliksiz uyumuyor kıpraşıyor pışpış yapıyorm birazcık daha gidiyor öyle o kadar
Ercanekininannesi Kendi odasında çekyatta pışpışlayarak yada memede uyutuyorum iyice dalınca beşiğine koyuyorum ztn odası gece gündüz karanlık oluyo