121015 Sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyoruz ama 1 haftadır kakasını yaparken çok zorlanıyor ıkına ıkına yapıyor . Şimdi hastaneye de gidemiyoruz sizin kullandığınız d vitamini var mı peki doktorun yazdığı
bgmarik 121015 wellcare 400 kullanıyoruz.Bende bebeğime önce sağlık ocağının verdiğini kullandım çok huzursuzdu.Şimdi o kadar seviyor ki kullanımı çok kolay hadi annecim puf yapalım diyorum anlıyor gülüyor😊
sukayhanacar 121015 sağlık ocagının verdiği iyi değil içeriği temiz değil paraben var içerisinde. Değiştirmenizi tavsiye ederim. Ocean d 400 kullanıyoruz
121015 sukayhanacar tamam teşekkür ederim bilmiyordum içeriğini birsey olmaz dimi bebeğime daha 50 günlük
121015 sukayhanacar ben aldım dediğinizi eczane bir fıs demiş üstünde 4 10 yasa bir fıs diyor siz nasıl kullanıyorsunuz
Btlyldz13 121015 canım verme sağlık ocağının verdiğini ocean kullan kızım da kabız oldu ve çok ıkındığı için makatta çatlak oluştu
Zeynommgamze 121015 birşey olmaz Allah’ın izni ile ama lütfen tüm anneler bebeğinize veridiginiz şeyleri araştırın 😔
sukayhanacar 121015 makatını düzenli kontrol edin. Çatlak olursa hametan ve anestol karıstırıp düzenli sürün geçer aklınızda olsn
Btlyldz13 121015 3.4 günde bi yapıyo büyük abdestini ve çok sert ağlayarak kan geliyo doktora gittik diyet başladı krem ve şurup yazdı çok zor ya görseniz tuvaletini yaparken ağladığını dayanamıyorum