Elifff262772 Kızlar aranızda süt sağanlar vardır illaki ben ilk defa sağıcam 41 gunlık bebişim var kaç cc yeterli
KbrCry Elifff262772 Canim bebeginin ne kadar doyacagina sen karar vereceksin. Benim bebegim o kadarlikken 80-100 arasi icebiliyordu. Bir de neden sagacaksiniz emmiyor mu?
psikolog-anne Elifff262772 valla benim bebegim 6 aylık, şuan anca 120 cc içiyor. O dönemde 60 içiyordu en fazla. Bebege göre belirleyin siz ✔️😊
Elifff262772 KbrCry çok şükür emiyo canım deneme amaçlı sağıcam biberonla vermeyi denicem çok hastayım emziricek gücüm kalmadı oturamıyorum bile uzanma desen çok zor dönüyorum faranjitim var
Blgnkrkmaz Elifff262772 biberon verirseniz sonrasında meme reddi yaşarsınız.doktorlar şırıngayla ya da çay kaşığıyla vermeyi uygun görüyor.Geçmiş olsun.
KbrCry Elifff262772 anladim canim. Gecmis olsun ama biberona cok alistirma daha kucuk. Meme reddi yasayabilirsin. Sütünü sağıp siringayla verebilirsin bebegine
Yasanixxx Elifff262772 benim kızım 22 günlük ben sütüm coktu akıp gidecegine sürekli saydım arada biberonla verdim benide emiyor sagdıgımıda icti o bebekten bebege degisir bence☺️☺️
Elifff262772 Yasanixxx napıcamı bilmiyorım ya versem mi vermesem mi valla geceleri benimde akıp gidiyo