Sabanbugra08 Oğlum 4 aylık oldu kan ilacına başlayacağız ocean mikrofer aldık ancak nasıl kullanmak gerekiyor tam anlayamadım kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi kilosuna göremi yoksa kullanım talimatındaki gibi 1 ml mi vermeliyim
Fkb Sabanbugra08 1 ml çok fazla bizde doktor kiloya bş damla olacak şekilde ver dedi ki seninki daha çok küçük
ErkekkAnnesii Sabanbugra08 aynen canım 1 kiloya bir damla olacak şekilde ver ve gece yatmadan önce verilmesi daha iyiymiş
Sabanbugra08 Deletedmom0099 as_cn Fkb ErkekkAnnesii teşekkür ederim arkadaşlar kafam karışmıştı saolun cevap verdiğiniz için🙏
Sabanbugra08 ErkekkAnnesii öyle mi neden gece ki oğlumun alerjisi var süt yumurta o yüzden şimdi verdim eğer reaksiyon gösterirse falan diye bir daha gece veririm canım
ErkekkAnnesii Sabanbugra08 alerji olayından dolayı sorun doktorunuza onun hakkında bilgim yok yalnış yönlendirmeyeyim doktorumuz gece ver dedi emilimi daha iyiymiş galiba ama bazı annelerdende bazı kan damlalarında gaz yapma olayı olmuş o yüzden gece kullanmayanda var ben gece kullanıyorum yatmadan önce siz gene doktorunuza danışın bir