Drnk Kızlar her gece huy etti uyuduktan bi kaç saat sonra kalkıp oturuyo ne olacak bilmşyorum uyutuyorum memede ayakta yada kucakta yatırıyorum 5 dk sonra trkrar kalkıyo derken bakıyorum bu döngü 2 saat sürmüş gecenin ortasında uyanıp oturuyoruz
mirayyy20-20 Drnk 07.30 kesin kalkış kabullendim ben de napayım susmuyo ki bidir bidir konuşuyor mecbur uyanıyorum gece olanları anlatmak dahi istemiyorum 🤦🏼♀️
Fatmasti Drnk 6.30 da uyandık 3 gündür uyumuyor ve uyutmuyordu bugün düzgünce uyuduk şimdi kucağımda kestiriyor
Minnaktosbik Beyaz95 🤣🤣o uyudu ben uyuyamadım 🥴 minicik hali ile yüzüstü yatmak istiyor üç gündür uyku ne unuttum 🥴bişey olur kafayı cevirenez diye Allah korusun
Yenidennn Beyaz95 ahaha😁 gunaydinn, soru aynende böyle olacaktı vallahi , ay zor uyuttum şimdi uykuya gidiyorum bende🤭 insalah uyanmazsa tabi.
Beyaz95 Minnaktosbik yaa yerimmm evet dikkat et mutlaka ama sen yinede geceler uyutma oyle gunduz uyusun ama gece deyistir
esra89 Minnaktosbik allah korusun birşey olmaz inşallah benim bebeğim 2 aylık olana kadar uyudu yüzüstü sonra sevmedi şimdi yüzüstü yatınca uyanıyor 5aylık olacak bende hep öyle yatsın isterdim kusarsa filan en azından yutmaz diye
Yenidennn Beyaz95 bende devaam tabi ki ben yatağa girdigim an uyandı, annesinin uyuup dinlenmesini ister mı hiç bizim çocuklarımız
Minnaktosbik Beyaz95 öyle yapıyorum ama fayda etmiyor kendi dönmeye çalışıyor sürekli dönmezse ağlıyor normalde dönmeyi öğrendi ama yinede ayı küçük daha 4ay 11 günlük napicam bilmiyorum 🤷😕
Beyaz95 Minnaktosbik cokta kucuk deyil aslinda ama yinede risk tabi bebekeler cok seviyo yuzustu yatmayi
Minnaktosbik Beyaz95 6aydan önce önermiyorlar tam anlamıyla kendini kaldıramaz gece diye korkuyorum kızım birde sessiz yani öyle biyeri acısa sesli bile ağlamaz pek dönerken sadece hissedersem uyanıyorum hiç bir şekilde sesi çıkmıyor 🤷
Elliesad Drnk oğlum gündüzleri mişil mişil uyuyor ama geceleri😢 uykusunda çok harekt ediyor ve ses çıkariyor. Gece uykusu ne unuttum şimdi anneme verdim ben uykuya 🏃🏻♀️