Busra812 8.aya girmeyle tamamen ortadan kaybolan gece uykularııı nerdesinnn?? Yalnız değilim biliyorum hele gelin de bir sarılalımm
Ilbilge Busra812 burdayım burda ah o 8. Ay ahhh 11 aylık olacak hala aynı saat 3.30da uyandı emzirmiyorum diye bu saat olmuş hala yatmadı
Ilbilge Busra812 bu bebekler ne yapmaya çalışıyor acaba ya :((( tam uyutuyorum yatağına koycam basıyo yaygarayı memee diye böyle böyle 2 saat geçti ama sonunda o kazandı 5 dk emdi hemen uyudu :( resmen bağımlısı oldu resmen su veriyorum emzik veriyorum yok illa emecek 2 aylıktan 4 aylığa kadarda meme reddi ile uğraşmıştım aklımla dalga geçiyor resmen
Busra812 tombikdonerkankasiiskender uyur inşallah canım benimkinin niyeti bile yok seninki uyur inşallah 🙏
Bahar21 Biri 4 yaşında biri 1 yaşına girecek 4 e kadar uğraştım büyüğü uyutmak için nafile evde kıyamet ağlamalar bi yandan küçüğü daha yeni uyudular delirmek üzereyim artık napicam bilmiyorum kızıyorum şimdide vicdan azabından uyuyamıyorum 😩
Bahar21 Acaba kötü bi annemiyşm çocuklarım uyumuyor ben mi bi yerde hata yapıyorum diye kendimi yıpratıyorum
Busra812 Bahar21 aynı şeyler şuanda bende de var nerede eksik yapıyorum da uyumuyo acaba diye düşünüyorum