SedAsel25 Hanımlar pazar günü kızım grip oldu doktor augmentin verdi antibiyotik bende unuttum dolaba koymayi annem uyardı sizce bozulmusmudur?
Ntugba SedAsel25 canım ilacın üzerine bak istersen orada yazar kaç derecede saklanacağı ona gore için rahat eder
Lokma SedAsel25 en iyisi prospektuse bakmanız. Orada saklama koşulları yazıyordur. Bazen eczacılar söylemeyi unutabiliyor. Bizde yanlış bilgi vermeyelim
SedAsel25 ayazlianne Allah Allah bizim aldığımız ezcaci dolaba koyun dedi internet te bakın anlarsınız
Mel-sin Canm genelde 25 derecenin altındaki oda sıcaklığında bir şey olmuyor. Ben dolaba koymadım kızım da hasta. Evimiz 25 derecenin altında. Dolaba koymadım soğuk olur bı de onun ısınmasını beklemek zorunda kalmayım diye ama pencerenin önüne koydum.
SedAsel25 Mel-sin eczacı ilacın üstüne dolapta koyulcak yazmış acaba tamammen kullanımı bittikten sonra mı koymak gerekiyor anlamadım ki🤔
Tazeannecik SedAsel25 bende 2 kere antibiyotik kullandım ikisinde de unuttum koymayı. Ama sorun olmadı şükür
SedAsel25 Tazeannecik ay İnşallah canım internette zehirler felan yaziyorda korktum açıkcasi vermek istemedim
Janss SedAsel25 Dolapta saklanması gerekmez . Oda sıcaklığında durduysa bozulmaz . Peteğin üstüne , ocak yanına vs koymadıysanız sorun yok .