Vldnbrra Dün adetimin ilk günüydü gece defalarca uyandı emdi uyudu emdi uyudu önceki adetlerimde farketmemişim uyku düzenimiz olmadığı için ama bu ara uzun uyumaya başladığı için farkettim acaba gerçekten süt mü azalıyorda doymuyor yine uyanıyor ?
OzgE_K Vldnbrra azalıyor maalesef ben sağarak besliyorum bebeğimi her adet olduğumda 5 gün boyunca herzaman çıkan ölçünün altında süt çıkıyor azalıyor yani
Pankek Vldnbrra Benim de azalıyor o nedenle önceden geliyorken sağıp buzluğa atıyorum. O dönemler kullanıyorum
Baal OzgE_K canım bende sağım için makina araştırıyorumda,hangi makinayı kullanıyorsun memnun musun?kaç aydır sağıyorsun
Vldnbrra Aselhafsa61 bugün özellikle dikkat ettim sık sık emdi ama özel olarak arttırıcı birşey yapmadım emin olamayınca teşekkür ederim tekrar dikkat edeyim yediklerime fln bu dönemde 😊🙏
OzgE_K Baal Lansinoh tekli elektirikli olanı kullanamıyorum 6 aydır sağıyorum benim bebeğim emmedi. Makineden memnunum çekiş gücü iyi bende araştırdım baya en iyisi diye aldım bi sorun yaşamadım memnunum.
Baal Seren3443 kişinin süt durumuna göre değişir ama ne kadar sürede kaç ss çıkıyor mesela?işe başlycamda cc ve süre benm için önemli bazı makinalar çok hızlı bazıları yavaş
Nursah07 Vldnbrra aa bende atak haftasında o yüzden emip duruyor sandım bugün bende adet olmuştum😨 ve saatlerce emdi çok şaşırdım şu an
Vldnbrra Rimelaskina teşekkür ederim 😊 azaldığını öğrendim ya arttırmak için birkaç tarifim var onları uygularım çay içemiyorum maalesef 🌸
Dorukmomy Vldnbrra valla bebeğim 5.5 aylık 3 kefe adet gördüm bugüne kadar hatta bir kanamam 20 gün sürdü. Hiç öyle birşey fark etmedim azalmadı yani. Oğlum gece zaten sık uyanır dişi sebebiyle o yüzden duymama durumu yok. Bence sende takılma bol bol emzir yeterli. Emdikçe süt gelir
Vldnbrra Dorukmomy benimde 5 aylık kızım sadece anne sütü içiyor. Bu benim 4. adetim diğerlerinde küçüktü zaten sık sık uyanıyordu anlamamıştım ama bu sıralar artık uykularımız uzadı sık sık uyanmıyordu biranda değişince adetle ilgili mi acaba dedim