Gmzakn Kızlar genital bölgem bi gece çok fena kaşınmaya başladı sonra sivilce gibi şeyler çıktı ertesi günü hemen Jinekologa gittim. HPV virüsüne benzediğini söyledi smear ve kültür aldı. Ama bugün bi baktım şişmiş dış genital bölgem apse gibi böyle baya bi sis başına gelen varmı nette bakıyorum vulva kanseri falan diyor çok korkuyorum bebeğim daha 4 aylık 😢
Asya0307 Gmzakn geçmiş olsun nete hic bakma bence ve inanma ordakilere sonuclari bekle inşAllah hic bisey yoktur 🙏🙏
saripapatyam2 Gmzakn canım anlattıkların mantar enfeksiyonunada benziyor. Ondada kaşınma ve şişlik oluyor ve sivilce benzeri şey başıma çok geldi benim ordan biliyorum.kötü düşünme nete bakıcak olursan ohoo🙄
Naz1905 Gmzakn cnm geçmiş olsun öncelkle internette her yazılana bakma çok yanılmalar oluyor. Arkdşmnda olmuştu öle ama mantar çktı. Ynede kontrollerni ihmal etme tkrrdan geçmş olsn
Gmzakn saripapatyam2 uff ne biliyim ya HPV diyince onla beraber bu belirtilere de bakınca korktum açıkçası dış dudak iki kenarda böyle apse gibi sisti altta perinal bölge de sivilceler duruyor çok ağrıyor ama acıyor yürütmuyor resmen beni
Boncugum Gmzakn bende de oldu bişey çıkmadı yani eşinden sana bulaşan bi virüs dedi yaktılar o çıkan yerleri benimki et benine döndü çünkü hemen ilaç verdiler geçti nete falan inanma sen sonucu bekle
Badem Gmzakn internette her şey abartılı anlatılıyor her site güvenilir değil bakmayın hiç doktor sonucu bekleyin inşAllah bir şey çıkmaz içinizi karartmayın hemen