Leyhakk Merhaba Bi konu hakkında birşey danışıcaktım da bilgisi olan Yazabilir mi ? Sorum şu ki hamileyken saç boyatılmaz denildi peki emzirirken saç boyatılır mı ?
Pirayee Leyhakk emzirirken boyatilir ama bikaç saat emzirmemen gerekiyor kokusu için.. bide ilk bikaç gun emzirirken saçını topla bence ağır kokar çünkü
acimavi Leyhakk kimyasal olduğu için genelde doktorlar önermiyorlar, ama bişey olmaz diyenler, boyatanlar var🤷🏼♀️
Birkucukeylulmeselesi Leyhakk valla ben boyadım yıkadım hiç saate dikkat etmeden de emzirdim çok şükür bişe olmadı
1994ozg Leyhakk doğumdan sonra gittim açtırdım boyattım yeniden sarışın oldum psikolojim düzeldi resmen
06072020 Leyhakk ben emzirirken boyadım ama bebeğimin yanında durmadım tabii yıkayana kadar Kontrole gittiğiniz zaman doktorunuza danışmak en iyisi olacaktır 🤗💕
Ygll Leyhakk benim arkadaşım hamile boyatıyo saçını. Ama bitkisel boyalar varmış zararsızmış onlarla boyuyolarmış kuaförler. Vallahi ne yalan söyliyim ben oje bile sürmedim kimyasal diye.
Kmsal78 Leyhakk Kizim uc aylik 2 aylikken boyattim burda bende sordum soruyun😂 doktoruada sordum boyatabilirsin dedi