Dtt Oglum 7 aylık gece uykusuna gecmek kstemiyor. 11-12den önce uyumuyor. Gündüz uykularinda hicbir sıkıntı yok. Sizler neler yapıyorsunuz bebekleriniz nasıl?
Ecee9416 Dtt Bebeğiniz uykuyu çok sevecek diye bir kitap var. Bi incelemeni yorumları okumanı tavsiye ederim ☺️ İnstagramdan da bakabilirsin. Bebekveuyku sayfanın adı da ☝️
Poncique Sabah erken kaldırmayı deneyin güne erken başlasın o zaman akşam erken uyuyolar. Bu arada sabah erkenden bitmeyen mesaiye başlamak anneler için zor oluyo ama akşam rahat bırakılmaya değiyo
Su-1 5 ay boyunca kızım gece 2 den 3 ten önce uyumazdı işkence haline gelmişti artık gece geç uyuyup öğlen 12 lerde uyanıyordu bende 1 hafta boyunca alarm kurup gece geç uyuduğu günlerde başladım ilk gün 10 da uyandırdım ettesi gün 9 sonraki günler 8 buçuk dayandım uykusuzum ama uyandım onuda uyandırdım pijamalarını degistirdim altını temizledim mamasını alıp yattığı odadan salona getirip mamasını verdim perdeleri açtım oyun halısına koydum 2 yada 2 buçuk saat oyaladım sonra tekrar uyuttum 1 hafta böyle devam ettim sonra uykusu düzene girdi çok şükür sabah 9 buçukta uyanıp akşam 10 da uyuyor gündüz 3 uyku yapıyor 2 saat 1 saat yarim saat ve en fazla 10 dk da uykuya geçmiş oluyor deneyin gerçekten faydasını görüceksiniz çok takip ettim uyku eğitmenlerini çok yoruldum Ama deydi bir ay sonra bir saat daha öne alıp 9 da uyutmaya calısıcam umarım başarırım başarırsınız
Dtt Su-1 biz zaten 7 de kalkiyoruz gunduz uykularinda hic problem de yok 3 uyku. Bunlar icin hic ugrasmadim ama gece uykusunh reddediyor anlamiyorum. Daha ne yapmam gerekiyor.