Cnsuzhra Mama kullanann anneler hangi mamayı kullanıyorsunuzz en iyisii hangisi yardımcı olun lütfenn sütüm yetmiyor :(( 3aylık kızım
Erkencikus Cnsuzhra ben bebelac ile başladım canim çok gaz yaptı gerçi çok kullanmadık . Golden goat o aldık begendim aslında ama oglum tekrardan kuvoze gidince kullanmak nasıl olması iki üç kere dışında . Ama oglum sevmişti nabız falan da yapmadi bizde. Suna 14 gundur evimizde oglum. Hipp combiotic kullanıyorum çok begendim şükür gaz kabiz falan yapması şimdilik iyi gidiyor
Sodya Cnsuzhra biz de 2 ayligiz. Premature bebisim. Ilk basta aptamil prematil kullandim. 1aydan sonra aptamil 1 i kullandim . Kakasini cok gec yapti. Su an hipp kullaniyorum. Hipp daha iyi sanirim
Efemmmm busrasahinn canım bende bebivita ilk aldım KIZ kardeşim instagram da mühendis oğlu nda görmüş farklı bir yağ varmış zaten bizim bebiş sevmedi ben ucuzz diye almıştım istersen araştır öyle yedir
Gnc16 Aptamil kullanıyorm ben dogdugundan berı 3 aylık olcaz smdıden tombıs bı bebek olduk doyuruyo gaZıda normal yanı kolaylıkla cıkarıyo
Fulyax Gnc16 kaç ml veriyrosunuz kac saatr bir ve geceleri uzunmu uyuyor ? Benimde 3 aylik kızım var 150 ml veriyorum 5 saatte bir ama hiç 5 saat durmuyor 4 saate veriyorum
efulim Mama kullanan anneler mamayı hazırladıktan sonra hepsini içmediği takdirde geri kalanını kaç saat içinde kullanıyorsunuz ?
Aybars22 Bende Aptamil kullaniyorum çok memnunum oğlum kilo almaya başladı benimde sütüm yetmedi doktor mama ver dedi günde 4 kere veriyorum ama sürekli emziriyorumda
Mercimek2 Aybars22 sürekli derken ne sıklkla emzşryrsnz bizimkşsi emerek uyumuya slıltı 3 aylığz mamada veriorm 3 saatte bir faln bugün doktrmza söyledm durmuyo huzurszlanıo bende mecburn rözeyrm bi memddd susuyo defim öyle yaparsn çok gazı olur dedi başka çaremde yok mecburen böyle uyutmak zorunda kalıorm uyku problemimz var bizimde
Aybars22 Fulyax bende 5 saatte bir veriyorum 130 cc ama yetmiyo 150 cc vericem artık mama bitince ağlıyor cunku. sürekli emziriyorumda oğlum 2 ay 20 günlük
Gnc16 Fulyax walla yenı yenı 125 vermeye baslıcam ben 4 olcek yanı 3 olcek doyurmamaya basladı 2,5 saat zor duruyor 3 saatı tamamlamaya calısıyorm 125 e gectıgımde 3,5-4 saat tutar heralde ılk etapta bızımkı bıraz obur galıba doymuyor
sanikosan Cnsuzhra bebişin bünyesine göre değişir. Bizde sma ve aptamil kabız, hipp ishal yapmıştı. bebelac kusturmuştu. Süt alerjisi çıktı hepsini bıraktık ama devam etsek hipple ederdik.
Defne07 Milakizim sanikosan peki mamanın suyunu nasıl hazırlıyorsunuz? Biz daha 12 günlüğüz ve her mama hazırlamada su kaynatmak çok yoruyor 10 Dk. Kaynatıp yapıyorum. Mesela kaynamış soğumuş suyunuz varsa onu tekrar mama yaparken biraz ısıtıp kullanıyor musunuz?
Ezgiiii Aybars22 5 saat boyunca mama dışında bişey veriyormusunz bizimki gece hariç max 3 saat de acıkıyor
Didi17 busrasahinn bize hastanede 3 saat icinde tuketebilirsiniz demisti bebek hemsireleri. 1,5 saati nerden duydunuz ben fazla mi bekletiyorum acaba 😔