Hilal2424 22 günlük anneyim son 1 haftadır bebeğim akşamları sürekli beni emmek istiyor bu sefer de memeler de süt kalmayınca az mama yapıp biberonla veriyorum mamayı içinde uyuyor sütüm yetmiyor olabilir mi ne yapmam lazım süt arttırıcı çaylar da içiyorum…
Rzgr Hilal2424 bol bol su icin. Ayrica bebeginizin surekli emmesi sutunuzu arttiracaktir. Bebeginizin doyup doymadigini cizli bez sayisindan ( bu ay ortalama 8 bez ) ve kilo alimindan anlayabilirsiniz. Surekli emme istegi ac olmasindan kaynakli degildir. Ilk aylarda bebekler surekli emmek ve kucakta olmak ister😊
esmerayes Hilal2424 bu sutunuzun yetmedigi anlamina gelmez gazi olabilir benim bebegimde gazliydi memeden ayrilmazdi gece olunca veya gece sizin kokunuzu ariyodur sutunuz iyiyse mama vermeyin memeden uzaklasir mama verince uyumasinin sebebi doydugundan degil mama agirlik verdiginden
Hilal2424 esmerayes gündüz hiç bir şeyimiz yok düzenli şekilde emip yatıyor gece olunca emme isteği artıyor
esmerayes Hilal2424 bu esnada gogsunde sut azaldigini hissediyo musun ? veya 1 gun bi bak bakalim sag sutunu yeterliyse mamaya gerek yok emme istegi acliktan degildir bazen gun sonunda yorgunluktan azalabiliyo tabi orasi ayri ama sutun yeterliyse mama verme dedigim gibi belki gece olunca gazlaniyodur bi huzursuzligu oluyodur seni ariyodur ondan emmek istiyodur belki cunku benim bebekde oyleydi gece olunca iyice gazlanir veya bi huzursuzlugu olur ayrilmazdi memeden bende doymuyo sanip mama veemistim doyuyomus halbuki memeden ayrilmak istemiyomus sadece