basakcetin 42 günlük bebeğim her emdikten sonra fışkırarak kusuyor. Sizce bu normal mi üst baş gidiyor reflüsü mü var acaba? Fışkııryor sürekli ve morelim çok bozuluyor kilo almayacak diye o kustukça için gidiyo:(
ecemm-6161 basakcetin canım bebeğim kusma nedenleri var üşütmüş olabilir kabız olabilir ishal olabilir fazla yemek yemiştir fazlasını çıkartabilir mikrop almış olabilir bircok nedeni var canım
Giizzeemm basakcetin benim bebeğim de çok kusuuyor doktora götürdüm tahlil vs yaptı hiç bir şey yok dedi mide kapakçıkları yeni oluştuğu için kusma olur büyüyünce geçer dedi kilo alımımızı engellemedi yine tosbik 🙈🙏🏻 İçinizi ferah tutun yine de bi doktorunuza iletin geçmiş olsun
Aysudincaysu basakcetin her emmeden sonra fışkırarak kusma huysuzluk ağlama varsa büyük ihtimalle reflü olabilir canım bi doktoruna sorsan daha iyi olur sanırım reflü malesef kilo alımını da etkiliyor kendi oğlumdan biliyorum şuanda şurup kullanıyoruz çok şükür eskisi gibi değil iyileşmeye başladı
Dilanuslu Canm benim bebegim 2 aylik aynı seninki gibi fiskirarak kusuyodu sürekli ve ishalide vardı doktora götürdüm rota virüsü kapmis laktosuz aptamil mama yazmisti onu kullandim geçti çok şükür ishalide kusmasida
whitepearlsmother Fışkırarak kusma yaşamadım kızımda hatta 10 defayı bile geçmedi az az bi kaç kere oldu ama midesi büyüyo olabilir kusmasının haricinde bi sıkıntısı yoksa ve reflüsü de olabilir ama doktorun görmesinde fayda var